13. září 2014

Voříškiáda/agility v Novém Městě na Moravě

Na závěr letošní závodní sezóny jsme vyrazily do Nového Města na Moravě zúčastnit se voříškiády a neoficiálních agility závodů. Rozárka soutěžila ve všech kategoriích voříškiády, a to v soutěži krásy, poslušnosti i v soutěži o tři nejlepší triky. 
Na výstavě voříšků se umístila na 2.místě!
V poslušnosti jsme měli za úkol předvést chůzi u nohy, sedni, lehni a přivolání. Rozárka v této kategorii získala 1.místo
Jako tři nejlepší triky Rozárka předvedla stojku na předních nohách, otočky okolo předmětu, na kterém stojí na předních a jako poslední trik jsme ukázaly svlékání rukavic a mikiny a jejich následné uklizení do bedýnky. V této kategorii jsme získaly opět 1.místo!
Já se pak ještě přihlásila do sranda soutěže - speciální závod pro páníčky. Tam se mi podařilo vyběhat 2.místo :-).
Ještě jsme dostali ocenění za nejvšestrannějšího psa výstavy a pak už zbývaly jenom agility závody. Běžely se tři běhy (2 x jumping a 1 x agility). Nebudu tady vypisovat, co všechno nám nehrálo do karet, ale Rorinka začala pořádně stávkovat a ani jeden běh v podstatě nedoběhla... Hold není každý den posvícení. Ale i tak jsme si tento den užily, dostaly jsme krásné ceny a budeme se těšit na příště!
Pod tíhou všech medailí se Rozárka úplně prohýbá! :-)

1.místo v poslušnosti, 1.místo za nejlepší triky, 2.místo ve sranda závodě a 2.místo z výstavy (zleva) 

Jedna vtipná ukázka, jak se nám na agility ''dařilo''

Žádné komentáře: